Brend smartlab.hr™ dio je tvrtke Toring d.o.o koja je osnovana 2018. godine u Zagrebu. Iako smo mlada tvrtka iza nas stoji višegodišnje iskustvo na području servisiranja smartphone-a, tableta i ostale informatičke opreme koju smo obavaljali kao zaposlenici jednog od najpoznatijeg hrvatskog servisnog centra i distributera mobilnih telefona. Naše znanje u području servisiranja ˝pametnih uređaja˝ dodatno smo upotpunili našim webshop-om na kojem možete pogledati najnovije trendove i pronaći najnovije proizvode i dodatnu opremu za Vaše mobitele, tablete i sl.
Naše ljubazno i uslužno osoblje truditi će se udovoljiti svim zahtjevima kupaca. Uz kvalitetnu uslugu, vodimo računa i da cijene naših proizvoda i usuga budu uravnotežene i opravdane, a same usluge izvršene brzo i na vrijeme. Cilj nam je svaku želju klijenta ispuniti u najkraćem mogućem roku i upotpuniti uslugu najpovoljnijom cijenom na tržištu. Na sve naše usluge i proizvode dajemo garanciju kvalitete u trajanju od 6 mjeseci. Zbog svega navedenog na Hrvatskom tržištu se ističemo brzinom i kvalitetom usluge, kao i kvalitetom ugrađenih originalnih i zamjenskih dijelova te širokim asortimano dodatne opreme za sve brendove mobilnih uređaja i tableta.

Za sve popravke ili online kupnju u našem webshop-u koje prelaze iznos od 500,00 HRK poklanjamo besplatnu dostavu na području Republike Hrvatske.
Ukoliko se nalazite izvan Zagreba, slobodno pošaljite Vaš uređaj i kratak opis kvara putem brze pošte (HP ekspres, DPD, CityEX, Overseas Express,itd.), a mi ćemo nakon odrađenog servisa uređaj zapakiran i osiguran vratiti na Vašu kućnu adresu.

Osim servisa i maloprodaje poduzeće se bavi i veleprodajom i distribucijom mobilnih uređaja i tableta svih brandova, a najveći udio u opskrbi distributera na Hrvatskom tržištu zauzimaju Apple, Samsung i Huawei. Ukoliko ste Vi i Vaše poduzeće zainteresirani slobodno nam se obratite.

Servis mobitela Zagreb

Servis mobitela Zagreb