OTKLJUČAVANJE

Vaš uređaj ne podržava SIM karticu Vašeg operatera tj. Zaključan je?

Nema problema, u mogućnosti smo otključati Vaš uređaj za nesmetano daljnje korištenje na telekomunikacijskoj mreži operatera po Vašem izboru. U mogućnosti smo Vam ponuditi dvije opcije otključavanja:

  • tvorničko (trajno) otključavanje
  • programsko otključavanje

Tvorničko otključavanje je trajno otključavanje Vašeg uređaja bazirano na IMEI broju Vašeg uređaja i telekomunikacijskom operateru na koji je uređaj trenutno zaključan. Uređaj koji se jednom otključa, ostaje trajno otključan poput uređaja kupljenih u slobodnoj prodaji bez ugovorne obveze. Tvorničkim otključavanjem ne gubi se originalna tvornička garancija ukoliko ista postoji za navedeni uređaj. Za tvorničko otključavanje uređaj nam nije potreban, nego samo njegov IMEI broj, što znači da otključavanje nije uvjetovano Vašom lokacijom. Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći u poslovnicu našeg servisa, uređaj Vam možemo otključati na daljinu, odnosno online. Otključavanje nije uvjetovano verzijom operativnog sustava na kojem trenutno uređaj radi.

Programsko otključavanje je otključavanje programskom preinakom Vašeg uređaja. Programskim otključavanjem ne gubite funkcionalnosti Vašeg uređaja.

Vrijeme potrebno za autorizaciju otključavanja ovisi o operateru na koji je uređaj zaključan te traje od nekoliko sati do nekoliko dana od započinjanja procesa.

Za cijene i trajanje procesa otključavanja slobodno nas kontaktirajte.

Servis mobitela Zagreb

Servis mobitela Zagreb