Servis računala

Nudimo servis računala i laptopa svih brendova (TOSHIBA, DELL, ASUS, ACER, HP, APPLE i dr.) Vršimo zamjenu LCD ekrana, tipkovnice, memorije, nadogradnja RAM-a i SSD-a, čišćenje i zamjenu termalne paste te popravak matične ploče. Također nudimo i instalaciju Windows-a i Office paketa te instalaciju ostalih programskih rješenja. U ponudi imamo i široku ponud zamjenskih punjača, … Saznajte više

Servis električnih romobila

Servis i održavanje Vaših najdražih električnih ljubimaca. Nudimo servis svih modela električnih romobila. U SMARTLAB servisu možete osigurati da će Vaš romobil biti u najboljem izdanju za nadolazeću ljetnu sezonu. Pobrinuli smo se da sve dodatne i rezervne dijelove imamo na lageru kako bi servis romobila bio što prije gotov tako da Vaš električni ljubimac … Saznajte više

Servis mobitela

Servis mobitela SMARTLAB pruža usluge servisa svih vrsta mobilnih telefona (Apple, Samsung, Huawei,Xiaomi,Nokia, HTC, LG, Sony,itd.), tableta, prijenosnih računala, igračih konzola i pametnih satova.

Otključavanje mreže

aš uređaj radi samo na SIM karticu jednog operatera? Želite putovati i koristiti uređaj u inozemstvu? Odgovor je jednostavan – OTKLJUČAJTE GA!

Backup podaaka

Zamislite situaciju da Vam mobitel padne, razbije se display i više nemate pristup imeniku u mobitelu, a baš Vam treba broj koji je u njemu! To je samo jedan od slučajeva koji se mogu dogoditi i dovesti Vas u nezgodnu situaciju. Zato je dobro imati Backup ili sigurnosnu kopiju podataka.

Dodatna oprema

Nudimo veliki izbor kvalitetnih i modernih maskica, futrola, punjača, screen protectora, kaljenih stakala, etuia, slušalica, Bluetooth zvučnika i ostalih artikala po najboljim cijenama.

Otkup uređaja

Otkupljujemo mobitele, tablete, računala, igrače konzole uz trenutnu isplatu i najbolje cijene.

Servis mobitela Zagreb

Servis mobitela Zagreb